Allmänt

Regntunga skyar

Det har regnat mer eller mindre hela helgen. Jag försökte fånga regnet på bild, men bestämde mig för att visa hur det sprutar vatten ur stuprännorna istället. Bilden är från i lördags, då det regnade betydligt mer – både längre perioder och större mängder – än på söndagen.

Det blev ingen resa till L – ingen resa någonstans, faktiskt. Jag har begravt mig hemma på soffan med katten, och så har vi sett på TV tillsammans. Inget kul väder att vara ute i, varken med eller utan bil.

Jag gjorde en chockerande upptäckt igår! 😯 Tro det eller ej, men jag råkade passera tvättstugan igår (på jakt efter att hitta något lämpligt att ha på mig idag, på jobbet) och hittade en glömd tvätt i maskinen…!!! 😳 Den har nog ”bara” legat där ett par tre veckor, totalt bortglömd, men den hade faktiskt inte möglat. Inte synligt, i alla fall = inga fläckar. Hupp!

I fredags var jag fullt upptagen hela dagen, hade knappt tid ens för lunch – och det är verkligen illa! Jag ska erkänna att det inte var jag som planerat tiden så dåligt, jag hade minsann sett till att vi haft ordentlig tid för lunch. Nu hann jag inte hem, utan fick ta en snabb burgare på Grillen istället.