Allmänt

Tidiga planer

Jag har redan börjat planera inför den kommande helgen! Det är – som vanligt – inte säkert att planerna blir av, men jag är sjukt sugen på att åka till L. Lite shopping, lite Max, lite gossegos. 😉

Innan jag spikar de planerna måste jag kolla med B så inte de har annat för sig, även om jag förstås kan fara till L utan att åka förbi till dem. Men det skulle vara kul att få träffa dem när jag ändå är där.

Visst har jag mycket jag behöver göra hemmavid, men tvätt & städ far ingenstans om jag låter det vara tills jag är hemma igen. 🙄 Allt väntar tåligt på mig tills jag har tid och lust att ta itu med det.

Jag var till frissan igår och har nu fortfarande samma frisyr, bara lite kortare. Varför ändra på ett vinnande koncept? Jag försökte, medan jag väntade på min tur, kika i en inspirationsbok med olika frisyrer. Det var dömt att misslyckas – ingen av frisyrerna såg ut att passa på en fet 57-åring. 😆

Som vanligt piffade frissan till min frisyr när jag var färdigklippt, med diverse jox och spray i håret, så jag var mig inte riktigt lik när jag kom hem. Efter morgonens hårtvätt ser jag ändå ut som vanligt. Jag kör tvätta-kamma och så är jag klar. Ingen hårtork, ingen platt- eller locktång, inget klet i håret. Men jag skulle kunna fixa till mig, om jag bara iddes.