Allmänt

Morgondimma

Hösten hoppade verkligen fram den här veckan. Det är dimmigt på morgnarna, även om det varit klar himmel under natten. Jag har studerat månen när jag var pigg inatt (efter allt tupplurande på soffan) men när jag vaknade till väckaren i morse, var det dimmigt och fuktigt ute. (Note to self: ta in dynan till rökstolen under natten, den är inte trevlig att sitta på när den är fuktig.)

Idag ska jag till frissan. Det blir ingen extrem förändring av frisyren, bara en aning kortare. Jag skulle kunna göra mer av den frisyr jag har, t ex blåsa den torr och frisera till den, men jag ids inte. Min stil är ”tvätta-kamma” och så är jag klar.

På tal om stil; jag köpte inga ansiktsprodukter på Apoteket igår, även om jag hade lust. Jag skulle kunna plocka fram och använda något av allt jag redan har, även om jag gett mycket åt B (eller slängt bort), innan jag köper något nytt.

Det är nog hösten som gör att det börjar rycka i ”ny-människa”-trådarna. Jag har vilda fantasier om allt vad jag skulle kunna göra/ ordna/ ändra på, men i slutänden fortsätter jag som vanligt. Varför ändra på ett vinnande koncept? 😆

2 kommentarer på “Morgondimma”

    1. Jag är stenhårt inne på det som kallas ”döstädning”, alltså att rensa bort alla bra-att-ha-saker, så ungarna slipper göra det den dagen jag är borta. Problemet är bara att om jag städar fram fria ytor så fyller jag dem snart igen… Och igen. Och igen. Jag har ju många år kvar att samla saker. 😉

Kommentarer är stängda.