Allmänt

Uppgradering

På vår avdelning fick vi i våras varsin laptop, för att kunna arbeta hemifrån om det behövdes. Det funkade bra till att börja med, även om vi inte jobbade mer än någon enstaka dag hemma. Eftersom vi till större delen kunde gå till jobbet, blev våra laptopar liggandes oanvända hemma hos var och en. Så skulle jag (för någon/ några veckor sedan) använda min – och den fungerade inte som den skulle?!?

Då visste jag inte om någon av mina kollegor drabbats, men i morse visade det sig att vi alla har samma problem: vi kan inte logga in på rätt ställe efter några uppgraderingar som gjorts före/ under sommaren. För att göra en lång historia kort, så ska datakillarna fixa till våra laptopar och hade dessutom några goda råd om hur vi ska undvika det problemet i framtiden. Jag kom faktiskt ihåg att ta med min bärbara efter lunchen!

Jag hann även veckohandla under lunchen, så nu är det gjort. Jag så nöjd med mig själv, för måndag lunch är en perfekt tid att handla på. Det är få kunder i affären, det går snabbt att plocka ihop min handelslista, snabbt hem och packa in maten – klart! Jag hann t o m äta! 😆

4 kommentarer på “Uppgradering”

    1. Vi får jobba hemifrån om vi vill, men jag har bara tagit någon enstaka dag. Det är sjukt tråkigt att bara ha katten som sällskap, speciellt när det är fikadags. Jag sitter tillräckligt mycket ensam hemma under fritiden, så jag saknar den sociala biten av jobbet.

Kommentarer är stängda.