Allmänt

Så typiskt

Jag är sugen att åka till L för att hälsa på B och gossarna under helgen (de hade pappahelg under helgen som varit). Dels skulle jag kunna äta från Max 😉 , dels har jag en liten lapp i min plånbok med vilka jultidningsvaror jag ska beställa av gossarna.

Då skickade B ett meddelande i morse att hon var sugen att hälsa på, med gossarna, under helgen. Jaha. Där sprack min plan. Nå, inget är hugget i sten. Jag kan ändra mig, om inte hon gör det. Jag får ju träffa gossarna i vilket fall som helst! 🙂

Jag slappade ihop igår efter att jag lagat och ätit middag. Annars hade jag tänkt plocka fram fågelmataren från källargaraget, och samtidigt ställa in grillen med tillbehör när jag ändå öppnar den dörren.* Möblerna på altanen behöver torkas av och tas in – det är ingen som vill sitta ute och fika i höstvädret. Dessutom behöver jag både dammsuga och skura (inomhus).

Det är dimmigt på nätterna, så det kan vara rejält rått i luften på morgnarna, men (peppar, peppar) ingen frost hos mig än. Däremot ser jag att det imorgon kommer ett ordentligt regnväder, med mycket blåst. Ha! Den dagen var planerad att vi skulle ha utomhusaktiviteter på jobbet. 🙄 Tja, jag tänker då inte gå. De andra får göra hur de vill. (Och jag har hört ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” fler gånger än jag önskat.)


*) Dörren till källargaraget måste öppnas inifrån, där en tung bom ligger tvärs över i sina klykor. Dessutom kilar vi oftast fast bommen mot dörrkarmen för att verkligen se till att den inte går att rubba utan mycket kraft. Dörren – en dubbeldörr – har heller inga handtag på utsidan så den kan vara lite bökig att hålla på med.