Allmänt

Onsdag

Dagens väder är mulet, men – än så länge – uppehåll. Det blåser inte heller särskilt mycket, jämfört med tidigare dagar. Vi får väl se hur det utvecklar sig. 🙄

I morse upptäckte jag att jag glömt boka in (via kalendern i mailprogrammet) de möten jag ska ha imorgon. Hela dagen var blank, även om det i min privata almanacka var bokningar på både för- och eftermiddagen. Jag skyller det på att jag inte vant mig vid den nya kalendern än, framför allt att jag inte bokar in möten så ofta själv – blir oftast inbokad av någon annan.

Plötsligt kände jag lukten av… någonting bränt? Jag försökte komma på om det var min kontorsdator eller något annat som börjat brinna, men så började andra komma sniffande i korridoren och berätta att de också kände lukten. Den kom tydligen via ventilationen?

Vid fikarasten uppdagades det: en medarbetare hade tänkt fritera något – och glömt bort oljan på spisen?!? Sedan slog h*n dessutom igång den helt värdelösa fläkten, som inte suger ut oset utan sprider det i ventilationen istället… Jisses. Det är så många fel i det hela att jag inte vet vilken ände som är värre. 🙄 Nåja, det gick bra, trots allt, och är över nu.