Allmänt

Ajajdå

Det var verkligen inte meningen. Tanken var att jag skulle hålla mig vaken under kvällen igår, och sedan gå upp och lägga mig i sängen med en ljudbok (med insomningstimer).Tja. Det gick sådär. Rättare sagt gick det inte alls. För det första höll jag mig inte vaken utan somnade framför TV:n. Vaknade med ett ryck och insåg att mina planer spruckit. 🙄 Efter lite mer TV-tittande gick jag upp till sovrummet med min ljudbok.

Efter sju sorger och åtta bedrövelser (för varmt, för kallt, knölig kudde, oknölig kudde, o s v) i försöka-sova-väg, gick jag ner igen. Bara för att upptäcka att TV:n inte ville fungera?!? 😯 Det kan ha varit någon uppdatering av programvaran eller så, men jag slog igång boken igen istället.

Till slut somnade jag, nära slutet av boken, och vaknade till total tystnad. Ett ögonblick var jag sugen att slå igång boken, bara backa lite grann för att lyssna på det jag missat, men behärskade mig. Det tog inte många minuter så började väckaren att ringa… *djup suck* Det blir en lååååång dag idag. (Och jag får lyssna färdigt på boken ikväll istället.)

TV:n funkade i morse, åtminstone medan jag såg morgonnyheterna, så den var väl bara uttröttad. 😉 Vädret, för den som undrar, är dimmigt. Väldigt dimmigt. Allt som står utomhus är blött, som om det regnat, men det är bara fukten från dimman. Det var ca +10 grader i morse, så det är inte kallt, och det blåser inte heller.

När jag handlade igår orkade jag inte köpa fågelfrön, det fanns bara stora säckar och jag hade tillräckligt mycket att släpa hem. Planen var att åka på kvällen och bara köpa fågelfrön, men eftersom jag somnade blev det inte av. Disken blev inte heller av… Vilken dag som helst. 🙄