Allmänt

Tyvärr

Ni får ingen bild på de supergoda saffransbullar som bjöds i morse. Jag hann trycka i mig min på nolltid. 😉 S hade varit bakglad och hade med sig en stor burk bullar och en lapp om varför hon bjöd på dem.

Helgplanerna är inte spikade, men de lutar starkt mot städ, disk & tvätt – som vanligt, alltså. 🙄 SMHI varnade för mycket snö igår, men det kom inte mer än det jag fotade på morgonen. Nu visar de mycket snö under helgen istället, så vi får väl se. Antingen skottar jag, eller också inte. *rycker på axlarna*

Om jag verkligen tar mig ur och städar, så kan jag ta in kartongerna från bilen och börja slå in julklappar sedan jag städat. Jag hade tur och kom över två kartonger som varit fyllda med pappersbuntar till kopiatorn innan de hamnade i soporna. Det var precis vad jag ville ha: de har löst lock, så jag kan slå in lådan för sig och locket för sig. Då går det att fylla på med mer grejer i ”skattkistorna” utan att behöva göra om inslagningen.

Vi har gjort ett sorts schema för vem som ska jobba hemifrån, som ska börja användas nästa vecka (enligt min entusiastiska chef). Det är – såklart – jag som gjort mallen, men den blev inte bra så jag gjorde en ny. Nu verkar det som att den gamla mallen ändå ska användas, så jag har fyllt i att onsdag och torsdag vill jag jobba hemma. Då har jag flera olika onlinemöten, men det går ju att köra dem på jobbet också. Vi får väl se om någon annan vill jobba hemma någon av de dagarna.