Allmänt

Shoppat!

Jag shoppade igår – det blev en elgrill, att använda inne under fläkten eller ute på altanbordet! 🙂

Värstingvarianten, dessutom, så nu ska jag provgrilla allt möjligt jag kommer på. Måste bara handla först, då jag inte har något grillvänligt hemma just nu. Dessutom står grillen fortfarande kvar ute i bilen, då jag hade händerna fulla med annat att bära in när jag kom hem efter jobbet (och shoppingen) igår. Jag ska bära in den under dagen.

Vi har haft morgonmöte idag, och det var bara jag som inte var på plats på jobbet. Lite konstigt, men just den här veckan blev det så. Vi har en del små problem vi tar upp och stöter & blöter med varandra rent jobbmässigt under morgonmötena, då det alltid är intressant att få någon annans synvinkel på problemet.

Just idag äter jag frukost vid datorn. Annars brukar jag inte äta frukost, men jag kokade en till kanna kaffe och kände att jag inte ville vara på tom mage till andra muggen. Så nu sitter jag och trycker i mig chokladbollar till kaffet (och dräller kokosflingor överallt)… 🙄 Jag behöver, som sagt, fara och handla mat.

Vädret idag är – än så länge – soligt med klarblå himmel. Det har varit klart och kallt under natten, så bilen har frostiga rutor, men det gör inget – jag ska ju ingenstans innan rutorna tinat upp. 🙂