Allmänt, Foto

Annan dag

Det är visst annandag jul idag, men det känns som vilken annan dag som helst, ungefär. Jag slappar framför TV:n, tar igen mig efter gårdagens utflykt. För att ta det i tur och ordning:

Först var jag ledig onsdag-torsdag. Onsdag var det jättekallt, termometern gick ända ner till -30 innan den vände och började krypa uppåt graderna igen. Då fick jag ett meddelande från mina kollegor, att jag fått knäck, ifall jag ville hämta den innan jul?!? En av mina kunder hade lämnat en present åt mig, som tack för hjälpen! 🙂 (Jag väntade till torsdag, då det var hälften så kallt, innan jag åkte till jobbet för att hämta knäcken.)

Plötsligt händer det – inte… Jag hade ett gäng Trisslotter att skrapa, som jag samlat på mig under en längre tid. Stoppade några i kuvert till julklapp åt gossarna, och skrapade resten själv. Inga vinster till mig, eller lille J – men lille E skrapade fram två småvinster! 🙂

Julafton kom B och A förbi och åt blöta & skinka, innan de drog vidare till storfika hos A:s morföräldrar. A kom förbi när han jobbat klart för dagen, så han fick också blöta. Det är viktigt att hålla på traditionerna, speciellt till jul. 😉 Juldagen åkte jag och A (med varsin bil) till B och A, för att fira jul med gossarna. Det var otroligt mycket snörök, mycket mer än jag väntat mig. 😯 Jag åkte hem på kvällen, men A stannade över.

Så idag slappar jag på soffan, ska försöka komma ikapp med Vera innan nästa avsnitt (ikväll!) och har vaga planer på att börja med tvätten. Typiskt, alltså: när mitt paket väl kommit och jag till slut öppnat det, så visade det sig att klänningen jag beställt till julfirandet inte var med! *gaahhh* Som tur var hade jag annat att ta på mig, men gissa om jag blev irriterad? *hmpf*

På tal om julklappar, så fick jag det jag önskat mig: en chromecast. Jag kanske försöker koppla in den till TV:n någon kväll under veckan, just nu vill jag inte förstöra mina chanser att se Vera. 😉 Finns det en chans att göra på fel sätt, så kan jag säkert lyckas med den…