Matsedel

Matsedel v 13

Måndag
Pasta pesto

Tisdag
Chili con carne

Onsdag
Rester

Torsdag
Palt

Fredag
Stekt palt

Dålig fantasi även denna vecka. Spänningen är outhärdlig: kommer jag att få tag i vita bönor i tomatsås?

Min kollega A:s mamma jobbar på Konsum och hade upptäckt – när hon själv tänkt göra chili – att det var slut vita bönor i tomatsås! Har folk börjat bunkra? Nå, det funkar med andra bönor, men det blir spännande att se vad som finns i hyllorna när jag handlar idag.

Palten var egentligen ett helgprojekt, men jag iddes inte handla och hade för lite potatis hemma, så den får jag göra under veckan istället. Eller till helgen. Vi får se, jag kanske hittar på något annat medan jag går runt i affären?

(Den observante ser att jag fortfarande inte kommit igång med ärtsoppan jag tänkt koka i flera veckor… Never ending story, precis som tvätten. 😆 )