Allmänt

Torsdag

Det var väldigt dimmigt i morse, och verkar ha varit ordentligt dimmigt under natten. Allt var blött när jag steg upp i morse, utan att det regnat.

Katterna var svårstartade den här morgonen, men gick ut till slut. De gillar inte när det är blött i gräset, men kan ändå inte låta bli att gå sina rundor. Måste ju kolla läget – speciellt körsbärsbusken jag har på gräsmattan. Den har nog blivit markerad av någon grannkatt, för där sniffas det länge och väl. 😉

Jag hann förbi affären för att hämta ut ett paket i morse. Lille E fyller 7 år nästa vecka, så jag har beställt ett stort paket åt honom (med viss vägledning från hans mor). Jag vet inte om jag ids ta in det, öppna paketet och slå in leksaken, eller om jag bara ska ge det som det är, i kartongen det fraktats i. Han bryr sig nog inte? Jag får se hur jag gör – måste köpa presentpapper i så fall, för jag har bara julpapper kvar hemma.

När jag kom till jobbet idag, var det dags att byta lösenord till datorn. Gudars skymning!!! 😯 Det tog femtielva försök att få allt att fungera, då jag – min vana trogen – använt samma lösenord på flera ställen (fast jag vet att man inte ska). En del program loggar nu in mig med det nya lösenordet, en del program använder det gamla… 🙄

Tvätten tog sig inte ända ner i källaren, ifall ni undrar, men vilken dag som helst…! OK, jag var bara lat och skulle göra det ”sen” – och så somnade jag framför TV:n. Ja, ja. Får ta itu med tvätten ikväll istället, den far ju ingenstans medan jag samlar kraft. 😆