Allmänt

Ordnade sig

OK, OK – jag fick middag igår, även om jag nästan glömde bort den! Hupp! 😳 Ändå är det jag som ordnat den, så pass att jag bestämt dag, tid och ställe. Sedan har andra tagit emot anmälningar och beställt maten.

Vi i fackstyrelsen kände tidigare att nu är det verkligen dags att träffa medlemmarna IRL och göra något tillsammans, utanför jobbet. Egentligen hade vi grillkväll som förslag, men för att undvika eventuellt dåligt väder tog vi en ”vanlig” middag inomhus istället – och tur var väl det, då åska och störtregn slog till under kvällen.

Stackars Sigge var ute när åskvädret drog förbi hemma, så han fick störta genom regnridåerna och gömma sig inomhus för blixtar och dunder. 🙄 Åskväder går ofta snabbt över, så han behövde inte stanna inomhus så länge. Siri kom in när regnet började lite smått, och ockuperade sovplatsen uppe på tornet i lugn och ro.

Vi slumrade lite grann, hela gänget (katterna och jag), på sofforna medan regnet trummade rogivande mot altantaket. Jag hade t o m altandörren på glänt för att höra regnet ordentligt. Sigge gick bara ut på altanen när åskan dragit bort – det regnade ju fortfarande, han kunde ju bli blöt! 😆 Bästa platsen var på soffan, insåg han snabbt.

Idag har vi kort dag på jobbet, då det är pingstafton imorgon. Dessutom är det ju nationaldag på måndag, så det blir en långhelg! 🙂 Jag har inga stora planer för helgen, utan vet att jag har tvätt som väntar… 🙄 Nå, tvätten far ingenstans – men det kanske jag gör…? Det börjar rycka lite smått i IKEA-tarmen, då jag inte varit dit på läääänge. Jag får se hur det blir. *rycker på axlarna*