Allmänt

Nu går det fort

När den här veckan är slut, så är det bara en vecka kvar innan första gänget går på semester! Jag hör till andra gänget och har alltså sen semester i år, men oj så fort tiden går! Det var ju nyss snö på marken! 😯

Till hösten, d v s efter semestrarna, kommer det att bli full rulle för mig, med både det ena och det andra på jobbet. Av olika anledningar har saker och ting släpat efter en aning under våren, så de inte hinner bli klara innan semestrarna kör igång. Då ska allt (ALLT) göras sista veckan i augusti – den är redan fullbokad i min kalender!

Det blir inget jobb hemifrån för mig den här veckan. Jag ids helt enkelt inte dra hem det jag behöver i så fall, eftersom jag använder kryckan igen. Det är tillräckligt besvärligt att hantera kryckan med handväskan, för att inte tala om hur det skulle bli med portföljen (som blir mycket tyngre än handväskan när datorn är med).

Min kollega A berättade att hon är i en läsperiod, där hon ägnat sig åt romantik den senaste tiden, p g a innehållet i släktens bokhyllor. Hon ville gärna ha något med lite mer spänning – och då frågade hon rätt person! 🙂 Jag har plockat fram en spännande roman, inte direkt en deckare, från mina gömmor och lånat ut den till henne. Hon har ju snart semester och hinner kanske läsa ut den då.

Mina middagsplaner för idag är väldigt vaga… Jag har köttbullar och spagetti hemma, men känner att jag skulle vilja ha något annat istället. Vet inte vad, men kommer väl på något så småningom. Eller också blir det k-bullar o spag. Jag får se. 🙄