Allmänt

Försenad

Inte nog med att jag var sen redan tidigare, jag passade också på att fara och tanka bilen. Det är hemskt att det känns ”billigt” att tanka fullt när soppan kostar under 20 kr/liter. 😯 Jag behövde alltså tanka, det var inte bara för att priset gått ner, men jag hade nog klarat mig ett par dagar till. Vändorna till och från jobbet är inte långa, så jag brukar vänta tills jag ska på någon längre körning innan jag tankar. Men nu slog jag till. 😉

Gårdagen var ett enda sammelsurium av möten, jag hann knappt göra de nödvändigaste sakerna mellan varven. Just nu har sena syndare vaknat och ska hinna med allt möjligt före jul, så jag får rycka in i mina roller som både ordförande och skyddsombud – kalendern är fullbokad med allt möjligt. Dessutom ska jag hinna med mitt ordinarie jobb. 😳 Det är så, när man är populär. 😉

Dagens väder är grått men ingen nederbörd – än så länge. Jag har inte sopat av den snö som kom tidigare från bron, men nu har allt smält bort. Jag måste verkligen söka fram kvastskaftet som B plockade bort från köket, så jag kan skruva ihop kvasten igen. Huvudet hade lossnat från skaftet, och borsthuvudet ligger kvar i köket. Planen är att sätta en skruv så det sitter ordentligt den här gången.

Katterna gick ut i morse. Det blida vädret gjorde att de tog en lång morgonprommis, men de kom in igen – båda två – innan jag for till jobbet. Sigge var Upprörd över att ha fått stanna ute så länge, men det är han jämt. 😆 Siri tar det mer med ro, hon går till ”sin” soffa och där mår hon gott. Sigge är mer för att jama och propsa på att han vill bli kliad NU. Sötisarna! 🙂

Jag har inte fått fram adventssakerna än, men det är på gång. Om jag säger som så: jag tänker på det. Vilken dag tanke blir till handling är ovisst, men jag har det i tankarna. Och, ja, jag vet, det tar max 10 minuter att fixa fram allt, så det är inte det att jag inte har tid – jag har bara inte lust/ ork/ vilja (välj själv).