Allmänt

Genväg

Jag tog en genväg till middagen igår: åkte till N och köpte två pizzor. Det innebär att jag åt en halv till middag igår, tar andra halvan till lunch idag, halva den andra pizzan till middag och har alltså en halv kvar till lunch imorgon. Pizza i kubik, alltså – men jag tog åtminstone två olika pizzor. 😉 Jag slapp handla, men vet att jag måste ta itu med handlingen så snart som möjligt, gärna idag. Nu har jag ju ”färdig” mat hemma, så jag behöver inte köpa något snabblagat/ snabbvärmt när jag handlar.

Trots att jag borde veta bättre, så skickade jag iväg en till onlinebeställning igår, med hopp om att hinna få den före jul. Vid de beställda varorna stod det klart och tydligt vilka som skulle hinna levereras före jul (jag valde bort vissa för att de inte skulle hinna). Men: leveransgarantin gäller förstås inte i Norrland 🙄 så jag har fått besked att leveransen beräknas komma den 27 december. Jaha. Det blir nyårsklappar istället, då.

Om ni vill ha bevis på att jag är ouppmärksam, så ska ni få höra vad jag gjorde i morse. Sigge hade återtagit sin rättmätiga plats på toppen av klöstunnan, så Siri hade gått någon annanstans. Jag gick in i köket, och såg något grått och luddigt mellan köksstolarnas ben. Ahh, där var hon! Jag pratade åt henne medan jag fixade i ordning runt diskbänken, vände mig om – och såg att jag pratat åt en av stolsdynorna! 😆 (Siri låg under tiden uppe i sovrummet och hånskrattade åt mig.)