Allmänt

Balans

Nu börjar jag vara i balans med mina ärenden igen. Jag satt kvar en dryg timme extra igår för att komma ikapp lite grann, och idag känns det som att jag har koll. Däremot iddes jag inte fara och handla det som behövs till kvällens middag (majs), men jag hinner under lunchen eller efter jobbet, så det är ingen fara med det. Gårdagens middag var bara att slänga in i micron, då den bestod av rester.

Idag – än så länge – snöar det inte och det är kanske -4 grader, utan blåst! 😯 Jag hade t o m tillgång till min favoritparkeringsplats utanför jobbet i morse, för igår hade någon annan hunnit ta den (så jag fick sura hela dagen 😉 ). Däremot undrar jag om T, vår vaktmästare, blivit sjuk, för det var inte uppskottat vid parkeringen (”min” parkering) som det brukar vara? T skottar alltid där åt mig, ibland sandar han också. 😆 Raringen!

Dagens planer är att försöka hitta pärmar till årets dokument. Förra årets pärmar ska plockas bort och annat ska rensas, men det är lite av en sport att hitta lediga pärmar. Antalet pärmar och storleken varierar år för år, så i år behöver jag åtta stora och åtta små. Etiketterna är färdigt utskrivna, det är bara pärmarna som saknas.

Jag har börjat lyssna på en ny bok, ”Bön om tystnad” av Linda Castillo. Mordhistorien utspelar sig i amishmiljö (!) – lite udda, men än så länge väldigt bra. Jag får väl se hur den utvecklar (invecklar?) sig, allt eftersom jag lyssnar vidare. 🙂

UPDATE
Jag var hem på lunchen. Nu har det börjat småsnöa igen, men bara som florsockret på en semla. 😉