Allmänt

Förberedd

OK, jag är nu förberedd inför fackets årsmöte ikväll. Jag behöver bara kopiera upp några ex av det utskrivna materialet, ifall någon mötesdeltagare är intresserad av att se vad vi gjort under förra året. Smörgåstårtorna är beställda och levereras förhoppningsvis under eftermiddagen. Sen kör vi! 🙂

Vädret kunde ha varit bättre. Just nu är det snöstorm med några få minusgrader (typ -4 eller så) och gråväder, men enligt väderprofeterna skulle det klarna upp framåt dagen och bli en riktigt fin soldag. Vi får väl se. Bara Sigge har varit ut i busvädret i morse, Siri stenvägrade. Hon håller sig nog till lunch, om hon inte går på lådan istället.

Jag är grymt sugen på att shoppa lite nya kläder, men behärskar mig. Om jag tar hand om all den ovikta tvätten i sovrummet, så hittar jag nog en del plagg jag glömt att jag hade. Då blir det nästan som att impulsshoppa. (Wooo, en randig/ prickig/ enfärgad t-shirt! Precis vad jag behöver!) För att inte tala om vilka fynd jag kan göra när jag sätter igång med den otvättade tvätten… Ja, ja.

Jag har ”klätt upp mig” idag på enklast möjliga sätt: en guldigt halsband som glittrar lite extra. Annars är jag väldigt…grå. Speciellt den långa gråmelerade koftan jag drar utanpå de andra kläderna jag har på mig (som inte är särskilt färgglada eller uppiggande, de heller) får mig att känna hur jag smälter in mot väggen. *suck*

UPDATE
Ibland förstår jag inte hur folk tänker – eller OM de tänker över huvud taget. 🙄 Jag fick ett samtal från en kund som absolut ville bekräfta detaljer från ett (av kunden) inlämnat dokument, som inte kommit fram till mig. Det hjälpte inte hur jag än försökte förklara att jag inte fått in dokumentet och därmed inte kunde bekräfta de detaljer kunden ville ha bekräftade. Jag har många förmågor, men är inte synsk. (Det sa jag inte inte, men jag hoppas h*n förstod att det var vad jag menade.) (Däremot är jag aningen cynisk, men det är något helt annat. 😆 )

UPDATE 2
Lagom till lunchen hade det slutat snöa och solen kommit fram! 🙂 Det kändes faktiskt att solen värmde, när jag satt på altanen. Båda katterna har varit ut en eller två svängar under lunchen, men jag såg till att båda var inne innan jag for tillbaka till jobbet. Inte för att det är kallt, utan för att jag kanske handlar innan jag kommer hem. Det är inte lätt att bära in flera kassar med varor, med två katter runt benen och framför fötterna, uppför de få trappstegen till bron.