Allmänt

Stressfaktor

Alltså, jag måste jobba hemifrån idag på fm, eftersom elektrikern inte hann komma igår. Förhoppningsvis kommer han snart, då min laptop blivit blockerad från jobbnätet idag?!? Jag kan inte logga in i det viktigaste programmet, men kommer åt internet (annars skulle jag inte kunna skriva här). Vi har D-day på fredag (imorgon!!!) så jag behöver verkligen komma åt jobbnätet. Shit shit shit! 🙁

Det var något problem igår när jag skulle stänga av jobbdatorn. Den hängde sig och tuggade på hur länge som helst, kanske det är därför den inte vill släppa in mig idag? Jag har gjort ett par omstarter i morse, men den vill ändå inte.

Ja, ja. Jag får roa mig med annat medan jag väntar. 🙄 Disken väntar, precis som tvätten.

UPDATE
Hipp hurra – eller kanske inte. Det var fel på internetanslutningen, alla var drabbade, men nu ska allt funka igen. ”Ska”… Jag har drabbats av mystiska felmeddelanden av sådant som nyss funkade, men det fixar väl till sig senare? Elektrikern är här – hurra – så jag kan gå tillbaka till jobbet efter lunch. Förhoppningsvis.

UPDATE 2
Nu är elektrikern färdig, han har varit och farit. Min laptop och alla programmen fungerar perfekt, men efter lunch är jag tillbaka på kontoret igen. Det har säkert kommit en del papperspost som måste åtgärdas före D-day, och dessutom har jag ett IRL-möte kl 13.

UPDATE 3
Åååååhhhh så härligt att vara tillbaka på kontoret igen! (Det trodde jag aldrig jag skulle höra mig själv säga…) Tillgång till skrivare, den taffliga kaffemaskinen, kollegor! Visst är det skönt att kunna jobba hemifrån ibland, men inte när det blir dels oförberett (hade bara förberett för gårdagen), dels med strömmen bruten – när jobbets internet kom igång, bröt elektrikern strömmen hos mig. Hupp! 😯 Nå, nu är jag tillbaka, har några Brådskande Ärenden jag fått in, och snart kommer kollegorna från lunchen. 🙂