Allmänt

Härliga regn

Det var så härligt i morse, när regnet bara öste ner och smattrade så gott mot altantaket! 🙂

Sigge kom in och åt frukost innan han gick upp och lade sig i dubbelsängen/ bokhyllan/ tvättpåsarna/ varhelst han gillar att sova. Siri kom in och åt, och gick sedan ut till altansoffan igen. Egentligen är jag lite förvånad att inte Sigge också gick ut efter frukosten, då båda gillar att sova i altansoffan när det regnar.

Själv skulle jag vilja vara ledig och bara sitta och mysa i ljudet av regnet, men tyvärr. Arbetet kallar. Jag har mycket att gnaga mig igenom idag, och har små funderingar om jag skulle jobba hemifrån under eftermiddagen. Samtidigt är det skönt att alla kollegorna är tillbaka så jag har någon att stöta och blöta diverse funderingar med – IRL, istället för i mail eller telefon.

Idag har jag åtminstone kommit ihåg att stänga av ljudet på mobilen, då någon försäljare alltid lyckas ringa till den precis när jag har ett samtal på jobbtelefonen. Nu får de ringa bäst de vill, jag störs inte. 😉

Det blev ingen handelstur igår heller. Min lista växer för varje dag, men vilken dag som helst… 🙄 Planen är hemlagad lunch (läs: skåprensning) och middag från Grillen idag. Sedan beror det på vädret om jag ids fara och handla, efter att jag ätit middag och inte är så vrålhungrig att jag köper allt jag ser.

UPDATE
Väl hemma på lunchen, så fortsatte Siri att sova på altanen och Sigge syntes inte alls till. Han orkade nog inte stiga upp för att komma ner och hälsa. 😉

Min avdelning hade ett snabbmöte under förmiddagen. Vi var i alla fall rörande överens om en sak, rättare sagt om en person. 🙄 Nog om detta nu, vi får se hur det hela utvecklar sig.

Jag hann förbi till macken under lunchen, så nu har jag laddat upp med cigg. Det kan gå att skjuta upp handlandet ännu någon dag. Kattmat och kaffe finns ännu hemma för ett par dagar. 😉