Allmänt, Foto

Frostbiten

Det var frost i morse. Jag hade tack och lov pluggat i bilen i värmaren igår, så jag behövde bara slå igång värmaren med appen i morse, för att slippa skrapa rutorna. Däremot tog jag på mig mina nya kattvantar för att slippa ta med händerna direkt på det kalla broräcket och den iskalla bildörren.

Siri gick en kort och snabb prommis i morse, Sigge gick inte ens ner från altanen. Han gillar att ligga på soffryggen bredvid elementet när det är kallt, men kommer att ha bråttom ut när jag kommer på lunch. Han kan ju inte hålla sig hur länge som helst. De går på lådan om de måste, men helst vill de gå ut och göra det som behöver göras. 😉

Det blev en extra timme på jobbet för mig igår, då jag höll på med något jag behövde avsluta när jag väl kommit igång. Jag gillar att sitta kvar länge, det är tyst och tomt och ingen stör mig. Ungefär som att arbeta hemifrån. Vissa saker vill jag göra utan att bli avbruten, då jag annars lätt kommer av mig – vad var det jag höll på med och hur långt hade jag kommit?

Problemet med att stanna kvar längre på jobbet är att jag inte ids laga någon middag när jag väl kommit hem och slappnat av. Igår hade jag Planer för middagen, men allt står orört i kyl & skafferi och får väl bli middag idag istället. *rycker på axlarna* Jag svälter inte, och jag har att ta av. *host host harkel*

Fredag den 27 har jag sökt semester, då jag ska till verkstaden med bilen. Först tänkte jag bara söka ledigt på eftermiddagen, men bestämde mig för att jag förtjänar en hel dag ledigt. Sovmorgon, komma igång i min egen takt, lite shopping innan verkstaden, sedan hinner jag förbi till B med familj… Det blir nog bra, det där! 😉