Allmänt, Foto

Nya lurar

Döm om min förvåning när M kom och gav mig ett paket i morse?!? Jag har fått nya hörlurar till datorn! 😆 Och de är så mycket bättre än de tidigare, som börjat skrapa i ljudet – både det jag hör och det andra hör när jag pratar. Nu kan jag göra filmer med bättre ljud! 😉 De nya lurarna har också fina finesser jag inte hade på de gamla. (Bild kommer när min mobil vill samarbeta med bloggen igen.)

OK, det var dagens lyckoämne. Så till tråkigheterna. Jag fick punka på A:s bil igår. 🙁 Taket på jobbet håller på att renoveras, så det måste vara därifrån jag fått en spik/ skruv i ett av däcken – jag har ju bara kört till och från jobbet med hans bil. Nåja, han fortsätter att låna min bil tills däcket är lagat, och jag behåller hans för att ta mig till/ från jobbet/ affären. (Han bytte förstås till reservdäcket igår.) Äsch då! Så onödigt!

Idag är det Sigges tur att vara utan batteri i trackern. Han är visserligen ute på grannbesök – han smög runt garaget när jag for till jobbet – men jag hinner ladda hans batteri under dagen/ kvällen, beroende på när han kommer in. Han går ju inte så långt bort. Jag brukar låta halsbandet sitta kvar även om trackern inte är igång, så jag hör pinglan när katterna kommer hemåt.