Allmänt

Klart!

Sådärja! Nu har jag uppdaterat bloggen igen, och det mesta verkar funka.

För övriga nördar: jag bestämde mig för att köra WP via webhotellets kontrollpanel istället för via FTP. Gjorde backup av databasen, raderade allt jag hade på servern – och sen sket det sig. Ja, ni som varit med ett tag vet ju att jag alltid lyckas med att göra något galet. Kontakt med webhotellet, och efter en stund hade de löst det. Suverän support!

Sen har jag suttit och lekt en stund för att kolla att allt funkar som det ska. Nu verkar allt vara rätt, så ni kan sova lugnt inatt. Ja, en del småsaker finns att fixa till, men det gör jag imorgon. Eller kanske inte… Få se om jag kommer mig i säng i rimlig tid. Det är ju så roligt att fixa det som behöver fixas, även om ni inte märker mycket av det. Fixandet är mest bakom kulisserna.

[tags]uppgradering, WordPress 2.8.4, Manufrog[/tags]