Allmänt

Fredag

Så var det fredag igen och jag har inga som helst planer för helgen, annat än att – som vanligt – äta och sova och se TV.

Försäkringsbolaget har ännu inte hört av sig, men det förvånar väl ingen? Jag glömde fråga om jag får hyrbil under tiden de utreder mitt ärende, men jag har ändå inga pengar att shoppa för, så jag kan lika gärna stanna hemma.

När jag promenerar till affären brukar jag ibland köra kundvagnen ända hem till min egen gård när jag handlat klart och lastat allt. Av någon anledning kan jag inte köpa bara en limpa och ett par liter mjölk, utan allt möjligt annat ramlar ner i vagnen på min väg mot kassan.

Givetvis är kassarna som tyngst de gånger jag inte har bilen med mig, så då kör jag hem varorna i kundvagnen, som en riktig baglady! Lika bra jag vänjer mig… Att köra kundvagn, menar jag. Än är jag några steg från bagladystadiet (även om jag kanske klär mig som en när jag är ledig, men det är en helt annan historia).

[tags]fredag, kundvagn, baglady[/tags]