Allmänt

Lördag

Kära dagbok,

idag har jag inte gjort något speciellt. Tittat på TV, både inspelat och inte. Tittandet är inte över, men jag pausar vid datorn en stund innan jag går till köket och röjer upp. Veckans lämningar kryper i o f s snart ut av sig själva, men jag tänkte hjälpa dem på traven. (Här har varit lite upp och ned under veckan som gått.)

Det är höstmarknad den här helgen, vilket jag glömde bort idag. Funderade bara över varför trafiken ökat på gatan förbi mitt hus, tills poletten föll ned och jag kom på att Storgatan var avstängd p g a marknaden. Jag har inte varit ute och fyndat något, få se om jag går imorgon.

B är på fest hos en kompis. A vet jag inte vad han gör. Katterna småbråkar (ska snart släppa ut dem). Själv ska jag röja i köket. En lyckad lördagkväll.

[tags]lördag[/tags]

2 kommentarer på “Lördag”

  1. Är dagboken inte lika kär en söndag? Eller du är upptagen med att stålsätta dig inför ännu en arbetsvecka?

  2. Jag har sovit.
    Och så har jag sovit en stund igen.
    Och sen sov jag lite.

    Ungefär så såg söndagen ut. Nu – vid läggdags – är jag däremot jättepigg.

Kommentarer är stängda.