Allmänt

Höst

Det är en riktigt kall höstdag idag. Ingen snö än – peppar, peppar – men det blåser kalla, nordliga vindar. Temperaturen håller sig precis ovanför nollstrecket dagtid, även om det har varit kallgrader på nätterna.

Jag är väldigt dålig på att kolla termometern utan kollar på bilrutorna när jag är ute och röker morgonciggen – ser de ut att behöva skrapas eller inte? Nu slipper jag fundera på det, för jag har ingen bil… *suck*

Jag borde ta mig för att ringa försäkringsbolaget och kräva en hyrbil (jag gjorde inte det vid första samtalet). Det är inte klokt så handikappande det är att vara utan bil när det inte finns någon lokaltrafik. Allt jag ville göra under helgen innebar bil: äta söndagsmiddag på V, åka till brorsan, hälsa på kompisar.

Under helgen har jag suttit och kollat på bilannonser (igen). Visst finns det enstaka pärlor i bildjungeln, men de är inte lätta att sålla ut ur massorna. Jag har ju diverse krav/önskemål: ingen kombi men gärna en 5-dörrars, inte automat, inte diesel, gärna färddator, etc. Och helst ska bilen förstås vara röd. 😉

Måste handla efter jobbet idag. Hipp hurra. Not. Jag har absolut inga idéer om vad som ska ätas den här veckan, inte ens vad som ska ätas idag. Det enda jag vet är att jag måste köpa kattmat och cigg. Basvarorna i mitt hushåll. 😉 Allt annat kan jag klara mig utan, någon dag eller två.

[tags]höst, begagnade bilar, handla mat[/tags]