Allmänt, Foto

Dagens middag

Idag blir det plommonspäckad ugnsstekt karré med potatis och gräddsås till middag. Nej, jag har inte blivit knäpp, tänkte bara ta igen helgens förlorade middagar. Den här middagen äts i följande ordning: först äter jag (när jag skrivit klart detta), senare kommer B hem (vid 21) och kanske äter hon då. Lunchburkar åt oss båda till imorgon blir det i alla fall också, oavsett om hon äter ikväll eller inte. Dessutom räcker det till ännu en middag – onsdag, kanske?

Plommonspäckad karré med gräddsås och potatis 
Karrén är invirad i folie för att vila en liten stund innan jag skivar den.

Under veckan ska det även serveras ugnsstekt lax med romsås & potatis. Jag kommer att steka en hel sida, så det räcker i åtminstone två dagar. *vickar med handen* Ungefär. Det beror lite på om A råkar komma förbi och se läckerheterna som serveras. Då blir det lax tisdag och torsdag (se hur smart jag varierar mina rester).

Sen har jag lite idétorka, men fyra middagar av arbetsveckans fem är ordnade. Vi kan ju alltid äta varmkorv på fredag. På tal om idétorka; jag hittade följande tillägg på handelslistan för ett tag sedan…

Handelslista

[tags]middag, matsedel, handelslista[/tags]

2 kommentarer på “Dagens middag”

  1. Tack, Tove! 😀

    Det är handikappande att vara utan bil, men jag bor inom gångavstånd till både jobbet och affärer, så jag kan jobba och handla mat. Det är allt annat jag vill göra som får vänta.

Kommentarer är stängda.