Allmänt, Foto

Första snön

Äntligen (nåja) är den här: den första snön!

Första snön

Eftersom jag hade kylen full med matlådor, tog jag med mig lunchen till jobbet idag. Då slipper jag bege mig hemåt i snöyran, eftersom alla katterna ändå är inne.

Madamen gick ut en halvtimme i morse, sen kom hon in och parkerade sig i min säng. Inga fler utelekar för henne idag! De andra två katterna gick inte ens i närheten av dörren.

Med tanke på förra veckan, är jag förstås JÄTTEorolig när dottern är ute längs vägarna i det här vädret. Det ska förstås till maximal otur för att det ska gå åt skogen ännu en gång, och hon kör inte själv – men ändå. Jag vet inte vem hon åker med idag, men hoppas de tar det väldigt, väldigt lugnt.

Enligt lokaltidningarna (jag hör aldrig på lokalradion, men kollar mina feeds rätt ofta) är det stora trafikproblem överallt i länet; avåkningar, sommardäck, krockar, etc. Månntro om sonen lagt på vinterdäcken? Även om han inte färdas lika långt som dottern till jobbet, så är han ändå ute på vägarna.

Snart är det lunch, och då ska jag fortsätta att lyssna på den bok jag just nu håller på med. Jag gör mig onåbar i ett hörn av lunchrummet, pluggar in hörlurarna, och äter medan jag läser.* Praktiskt. 😉

[tags]första snön, snöstorm, trafikproblem, Ingen andra chans, Harlan Coben[/tags]

*) Jag har alltid gillat att läsa medan jag äter, men nu slipper jag klämma fast boken under tallrikskanten så sidorna inte vänds oavsiktligt eller boken slår ihop.