Allmänt

Någonstans

Någonstans i världen sitter det en liten, blek, hålögd, mager stackare och skriver protokoll i en mörk skrubb längst ner i en bortglömd del av den fuktiga källaren. Dit ska jag skicka alla de femtielva mötesprotokollen jag måste skriva!

Jag är tydligen en jäkel på att skriva protokoll, för jag blir vald till sekreterare på varje möte jag hamnar på. Nu ligger jag rejält back och blocken med sporadiska anteckningar sprider sig likt en löpeld över skrivbordet. Men, jag ska inte prata jobb när jag är ledig – jag har en god nyhet! 🙂

Nej, försäkringsbolaget kommer inte att ösa pengar över mig. De har faktiskt inte ens hört av sig. Däremot ringde en person från perukmakeriet och frågade vilken bank jag använde! (Jag hade kommit ihåg att skriva kontonummer, men glömt att skriva vilken bank det var.)

Jag blev så paff att jag glömde fråga hur mycket det blir, så nu är spänningen outhärdlig! 🙂 Det blir inga stora summor (inte så det räcker till en bil, i alla fall) men alla bidrag mottages tacksamt…

UPDATE
Det blev 550:- för håret! Jag tjänade in klippningen! 🙂

[tags]protokoll, sälja hår[/tags]