Allmänt

Blixthalka

Wow! 😯

Det har kommit underkylt regn under natten! Till och med katterna halkar ute på trappen, och jag vill inte ens tänka på hur jag själv ska försöka ta mig till jobbet idag.

Som tur är har jag broddar att kränga utanpå skorna, men det kommer att vara svinhalt ändå. Jag har även sparken att stötta mig på, då den stått framme sedan augusti. Ja, vadå? En del saker fick flyttas ut ur garaget för att B:s möbler skulle få plats.

Vis av erfarenheten vet jag att sparken inte alltid är att lita på som stöd i tillvaron… Jag har lyckats vurpa mitt på Storgatan, med spark och allt, en gång under lunchrusningen. Ni vet hur det är när man halkar omkull: första tanken är om det var någon som såg vurpan. Den gången var första tanken närmare ”var det någon som inte såg?” 😆

[tags]blixthalka, underkylt regn[/tags]

2 kommentarer på “Blixthalka”

  1. Det som förvånar mig med den årstid du lever i, är hur kort tid det är mellan ”äta jordgubbar” och vinterlandskap. Hos mig är den perioden fyra månader längre än din.

  2. Jag äter jordgubbar året om. Visserligen i syltform, men ändå? Jag förstår inte frågan? 😉

    Du är bara avundsjuk för att jag bor längre bort från Danmark. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.