Allmänt

Räddad

Tre räddningar hittills idag!

  • Det tog mig en kvart att mödosamt (trots broddarna) gå till jobbet på de extremt isiga trottoarerna. Hade insett att mina cigaretter skulle räcka till lunch, då sandbilen förhoppningsvis passerat mellan jobbet och Konsum, så jag kunde gå och köpa fler cigg. Precis utanför jobbet sprang jag på T, som skulle ett ärende med bilen. Jag bad att han skulle svänga förbi macken (Konsum är inte öppet den tiden på morgonen) och köpa röka åt mig – och han gjorde det!
  • Jag hade planerat att äta från grillen idag, för att slippa ge mig ut på halkan under lunchen (för även om det är sandat till Konsum eller macken där jag kan köpa cigg, är det sällan sandat efter gatan där jag bor). Då visade det sig finnas massor av rester i kylen i fikarummet från maten till gårdagens fackmöte: bara att äta så mycket man orkade – och det var god mat!
  • Dottern ringde och meddelade att hon fört in pengarna hon är skyldig mig – för självrisken till bilförsäkringen – på mitt konto, då hon fått stämpelpengar idag!

Ibland tror jag faktiskt det finns en högre makt.

[tags]räddningar, en högre makt[/tags]