Allmänt

På resande fot

Efter en massa velande fram och tillbaka, har jag nu bestämt mig för att åka till U, antingen denna fredag eller nästa. Jag vill ”klämma och känna” lite på den eventuella Nya Pärlan innan jag bestämmer mig. Låt gå för att jag är blondin, men jag köper inte en osedd beg bil per telefon!

Det blir arkeologisk utgrävning bland mina papper ikväll, för att hitta Det Viktiga Pappret, men oavsett om jag hittar det eller inte, så ska jag tala med banken imorgon. Förhoppningsvis tycker de att jag ska låna ännu mer pengar hos just dem, så jag har ett fulladdat bankkort på fredag.

Om de inte tycker jag ska låna mer, måste jag fundera ut ett annat sätt, alternativt kolla på billigare bilar… Problemet är att jag har haft en Pärla, och vill ha en Pärla igen – utan att behöva köpa en splitterny.

Vi får väl se hur det går. Jag har kollat busspriser och -tider, då jag inte är så säker på att jag får med mig en co-driver med egen bil. *suckar* Nå, jag får gott om tid att höra böcker på bussen, i alla fall. Den snabbaste resan tar ganska exakt 6 timmar, men det finns långsammare varianter också…

[tags]bilaffärer, finansiering, bussresor[/tags]

2 kommentarer på “På resande fot”

 1. Jag får väl önska dig lycka till!
  Å då menar jag:
  – I jakten på det viktiga pappret (som säkert ligger ihopvikt med något annat papper…)
  – Med banken (vilket är ”lättast” för dig… stor skuld eller mindre)a
  – Bussresan på max 6 timmar.
  Å när jag ändå är på G: Trevlig helg!
  😛

Kommentarer är stängda.