Allmänt

Ingen sökning

Det bidde ingen sökning efter det Viktiga Pappret ikväll. När jag kom hem hade dottern packat in alla pärmar och påsar i skåpet igen – och då får det vara, för den här gången.

Själv har jag drabbats av resfeber, även om jag inte ens vet om jag ska åka iväg! Till viss del beror det på att jag funderar mycket på hur transporten ska ordnas om det inte blir någon affär. Det är en ganska tajt tidsplan jag lagt upp. T ex upptäckte jag att att det inte blir tid för varken lunch eller middag… Hmmm. Det måste gå att ordna.

Frågade B om hon ville följa med, bara för att vara resesällskap (hon får inte slipper köra). (För skams skull frågade jag A också, men han kunde inte söka ledigt.) Det kan bli så, vi får se imorgon om hon får/kan vara ledig. Visst kan jag åka själv, men det är trots allt sex timmar i buss – enkel resa. Förhoppningsvis blir det fyra timmar med bil på hemvägen, då jag inte behöver stanna vid varenda busstation efter vägen.

Se! Jag låter redan som att jag köpt bilen! (OK, jag har nästan bestämt mig, men tala inte om det för någon. Risken finns ju att den inte motsvarar förväntningarna när jag väl får träffa den.)

Nej, nu ska jag gå upp och ha en träff med Lemmy i min säng… :mrgreen:

[tags]bussresa, bilköp[/tags]