Allmänt

Lunchkoma

Veckans första lunchkoma har slagit klorna i mig. Om jag klarar mig igenom den nämsta kvarten utan att somna ska jag nog klara hela eftermiddagen.

Givetvis tog jag nya bilen idag, för att visa upp den. Till min – och de andras – stora förjusning hade Å också köpt ny bil under helgen! Så vi har klämt och känt på varandras bilar under förmiddagen. 🙂

Det går en våg av bilköp på jobbet just nu. Jag tror det var J som började, och sedan har vi andra bara hakat på. Smittsamt med bilfeber!

Vad som är farligt är ju att fortsätta att läsa annonser på precis en sådan bil man köpt, för att se hur billiga ”alla andra” är. Det ska jag inte göra, men jag kollade igår på en sajt hur mycket min gamla resp nya Mazda är värda. Den nya ligger helt rätt i pris, precis på medelpriset. Den gamla har jag fått mer för än medelpriset visar, men så var den ju en Pärla också.

Jag måste bara berätta ännu lite mer om min nya bil (nej, han heter inget än). Jag har vant mig vid att Mazda har en massa extrautrustning som standard, sådant man ofta får ta som tillägg på andra bilar (och betala extra för), och den här var inget undantag. Den hade många fler finesser än jag väntat mig; alla fungerar och jag är supernöjd!

Det enda som stör mig lite grann är att stereon inte spelar MP3-skivor, bara ”vanliga” CD-skivor. Nu kan jag inte bränna mina egna bilskivor längre, då all musik jag har i datorn är i MP3-format, men jag får väl köpa färdiga skivor* istället. En positiv sak med det är att jag slipper juniorernas skivor… :mrgreen:

[tags]bilköp, bilfeber, bilpriser, finesser, stereo[/tags]

*) Färdiga skivor, även om det är blandade låtar/artister, är ju aldrig fulla med enbart det jag gillar. Jag har inget emot att köpa skivor, det är bara låtvalet jag vill kunna styra bättre över.

2 kommentarer på “Lunchkoma”

  1. Klarar den inte brända skivor alls eller inte MP3? För det finns ju annars program som kan fixa fram skivor i Wav-format också. Även om de är i mp3-format från början.

  2. Den spelar skivorna, speltiden börjar räkna men det kommer inget ljud, så den klarar hembrända skivor. Jag får forska (läs: kolla med juniorerna) om vilket program som är bäst att omvandla filer med.

    Det är inte så bråttom, jag brukar sitta med MP3-spelaren i öronen när jag kör långa resor. Perfekt att kunna läsa en bok medan jag kör UTAN att vara trafikfara! 😉

Kommentarer är stängda.