Allmänt

Mätt & belåten

Nu sitter jag och är så där äckligt mätt som man kan bli, p g a sen middag. Hoppas bara att det går över tills det är dags att gå och lägga mig, så jag inte drömmer mardrömmar* inatt igen. Jag drömde om treögda chihuahuor (don’t ask!) under den gångna natten…

Lönen kom idag och nu är räkningarna betalda. Det var en tjock bunt på fläkten den här månaden, men när jag började sortera dem visade det sig vara många andra ”viktiga papper” i den bunten också, så det var inte så farligt ändå. Ja, t ex har jag fått diverse meddelanden angående den röda Mazdan (frid över dess minne) från olika håll.

Ett brev från Ellos som talade om att jag hade pengar tillgodo (har tydligen råkat betala in för mycket) på mitt Fakturakonto fanns där också. Vilken tur att jag precis skickat iväg en beställning till dem! Det är ett nytt plagg som jag aldrig kommer att visa upp på jobbet: en morgonrock.

Bokpaketet jag nämnt tidigare – att det skulle beställas – har nu äntligen blivit beställt. Snart försvinner jag alltså från omvärlden och kommer att återfinnas med näsan i en eller annan bok.

Känner även en viss IKEA-iver. Kan inte förstå varför…

[tags]mardrömmar, räkningar, morgonrock, böcker, IKEA[/tags]

*) Jag drömmer alltid mardrömmar om jag är för mätt när jag går till sängs. Gör inte ni?