Allmänt, YouTube

Full fart

Solen glittrar i de rester av snö som ligger kvar efter de tidigare dagarnas regnande. Jag känner mig sprängfylld av energi och humöret är på topp! Tänk att vädret kan göra sådan skillnad, för egentligen är det ju bara en vanlig sketen onsdag.

Dagens post hemma (var hem och åt kycklinggryta på lunchen) var bara reklamblad, men där fanns ett tips om en intressant utflykt. Jag är lite småsugen och funderar på att åka med, men tänkte försöka ragga upp någon kompis som också är sugen. Annars ids jag inte åka. Vissa upplevelser är roligare när man kan dela dem med någon.

Dagens namnförslag till bilen är Speedy. Det kom jag på när jag listade ut vilken melodislinga som (av någon outgrundlig anledning) snurrade runt i mitt huvud i morse. Låten var – förstås – Speedy Gonzales med Pat Boone, en låt jag inte hört på evigheter.

Dessutom finns det en animerad liten rackare som också heter Speedy Gonzales, som lär vara Mexicos snabbaste mus. Här är båda två kombinerade i samma video:

Döpa en bil efter en låt? Tja, varför inte? Det funkade ju med juniorerna… Jajamensan, de är döpta efter varsin låt!

[tags]solsken, utflykt, Pat Boone, Speedy Gonzales[/tags]

4 kommentarer på “Full fart”

 1. Jag älskade Speedy Gonzales (sången) när jag var barn. Kul idé att ge bilen det namnet – man får bara hoppas att det inte blir en självuppfyllande profetia! 😆 Jag kan se framför mig hur du och Speedy Gonzales ruuuuusar fram längs vägarna!
  Kram,
  Carra

 2. Det låter härligt med energin där! Skicka lite till mig. Behöver verkligen lite just nu. The heat is killing me!
  Speedy – gillar det! Wrooommm!! 😀

 3. Ska du döpa bilen efter en låt är mitt förslag Mercedes Benz. Eller får bilen mindervärdeskomplex då? Mercedes är väl dessutom ett spanskt flicknamn?

 4. Carra: Vintertid blir det inte så mycket rusande, men vänta bara tills det blir sommar och jag kan släppa loss alla 147 hästarna under huven…!

  Tove: Jag kan svalka dig med att tala om att jag varit ut och stoppat i motor- och kupévärmaren så bilen är varm i morgon bitti, då dottern behöver den för att åka till jobbet. Utan att krascha den. Hoppas jag. (Vi har alltså kallgrader ute, ca -5.)

  Jontas: En Mazda får aldrig mindervärdeskomplex, speciellt inte av något så simpelt som en Merca!

Kommentarer är stängda.