Allmänt

Torsdag

Snart är veckan slut?!? Det är redan lunchkoma, kort dag imorgon, och hux flux är det helg igen. Vart tar tiden vägen?

Jag är i valet och kvalet (som vanligt): åka buss till Tjejafton i K ikväll, eller köra bil dit på lördag eller söndag? Vill ju visa upp Speedy åt syrran och hennes man, nu när det frusit på och vägarna är torra. Visserligen en aning isiga också, men det är ingen fara.

Visst kan jag göra både och – och tro inte att jag inte är frestad! Samtidigt vet jag att shoppingutbudet i K inte är mycket bättre än här hemma vad gäller kläder & skor. Faktiskt har vi bättre skoaffär här, i mitt tycke. Kläder köper jag antingen på postorder eller i L, där de stora kedjorna finns.

Vad som lockar i K är – förutom syrran – bokhandeln…! Mmmhh, jag gillar att gå runt och ”känna på” böckerna. Bläddra lite i någon uppskyltad bok jag har på min kanske-lista. Hitta Den Perfekta Julklappen till någon (jag gillar att ge bort böcker i julklapp, om inte annat för att de är lätta att slå in). Göra ”fynd” jag inte visste fanns.

Problemet är att jag har ett bokpaket på väg.

Och jag behöver göra en utrensning bland de böcker jag redan har.

Men oj vad jag är sugen…

[tags]shoppingresa, bokhandel, böcker[/tags]