Allmänt

Shopping

Det är väl klart att jag åkte till IKEA idag – hur skulle jag kunna hålla mig därifrån längre? 😉

Svängde förbi och plockade på syrran efter vägen, eftersom hon också var sugen. Förutom IKEA hann vi även på en del andra affärer, men det mesta shoppades i det stora blå varuhuset.

Trots att bagaget var proppfullt med mina grejer (det lilla syrran shoppade rymdes i baksätet) så kom jag ut från IKEA för under 700 spänn! Nytt rekord, det brukar alltid blir fyrsiffrigt för mig innan jag plockat på mig alla bra-att-ha-saker.

Jag fick faktiskt tag i det mesta jag tänkt köpa. Vissa saker var helt slut – rensade hyllor – men jag ska bara föra över dem till en ny lista, att ta med nästa gång jag åker dit. Det är inget som det är bråttom med, och jag åker gärna dit fler gånger. 😉

Jag gjorde av med pengar i en del andra affärer också, t ex köpte jag flera flerpack microtrasor på Rusta. Det gäller att vara välrustad inför mitt nya städsamma liv. *harkel* Ja, jag har en Plan, som mest går ut på att: först röja och sedan hålla städat.

Pärmar och andra kontorstillbehör har också inhandlats, för att försöka få lite ordning i alla papper jag har att hålla reda på. Jag har ju inte bara mina egna grejer, utan sköter morsans och farsans pappersarbete också. En del av juniorernas papper finns också här, men dem ska de få hålla reda på själva. Jag samlar medan jag rensar, och sedan ska de få varsin mapp med sådant jag hittat i gömmorna.

Jag hade precis kommit hem, när grannflickorna kom tassande och frågade om mina katter ville ha ”små abborrar”. Jag hörde fel, tyckte de sa ”småa bollar”, men när vi rett ut missförståndet, tackade jag och tog emot fiskarna. Kokade dem och har nu ett gäng mätta & belåtna katter. 🙂

Jag ska inte tala om var jag har ont ikväll, för jag är Lycklig: jag har varit på IKEA! (Imorgon kommer jag inte att göra många knop, men det gör inget – jag kan vila framför TV:n.)

[tags]IKEA, Rusta, microtrasor, pärmar, papper, abborrar, kattmat[/tags]

2 kommentarer på “Shopping”

  1. Tänk så olika man kan uppleva samma sak! 😀 Jag kan knappt bärga mig tills jag får åka dit igen!

Kommentarer är stängda.