Allmänt

Äsch!

Det är så typiskt mig!

Trots att jag såg fönsterskrapor på de flesta affärer jag besökte, så gick jag bara förbi dem. -Den står inte på listan, så jag köper ingen, tänkte jag.

Först i morse slog det mig: trots att jag slitit ut allt från städskåpet, och gått igenom det, så fanns där ingen fönsterskrapa! Den stora frågan är inte vart den tagit vägen, utan varför jag inte offrade en tia eller två för att köpa en när jag ändå köpte så mycket annat. 🙄

Nå, jag ska inte putsa fönstren idag, men tänkte hinna göra det under semestern. Får väl köpa en skrapa på Konsum, så jag har en hemma när lusten faller på.

På tal om (städ-)lust, så har jag vaknat tidigt i morse, full av iver! Nu kan jag fortsätta röjandet och städandet inomhus, för vädret ska – enligt de prognoser jag sett – bli regnigt. (Läs: jag slipper klippa gräset.) Just nu är det bara mulet, men det verkar ha kommit regn inatt.

[tags]fönsterskrapa, putsa fönster, städa, regn[/tags]