Allmänt

F d pigg

Det bara hände. Luften gick ur mig.

Jag, som var så pigg under förmiddagen, degade ihop fullständigt framåt middagstid. Visst har jag gjort en del av det jag tänkt göra, men långt ifrån allt. I vilket fall som helst har jag börjat tvätta täcken och kuddar. Precis den dag det regnar – men det tog sin lilla tid innan det utlovade regnet kom! Nå, jag har torktumlare, så lite regn är inte hela världen. Det är tvärtom ganska mysigt. 🙂

Ikväll har jag faktiskt tänt taklamporna i både köket och hallen! Första gången sedan i maj, tror jag. Hade det inte varit för att jag planerat kvällsarbete i nämnda rum, hade jag nog struntat i att tända ikväll också, men nu blev det så. Tände även skrivbordslampan vid datorn när jag skulle skriva lite för hand.

Det kanske är läge att plocka fram några ljuslyktor igen? Under sommaren hamnar de i någon vrå, där de får stå och samla damm tills det är läge att börja med höstmyset. Som av en händelse köpte jag ett par nya igår (gissa var? 😉 ) som kommer att göra sig bra på soffbordet. Men jag har nog inte tid att tända några myspysljus ikväll – jobb i kök & hall väntar!

[tags]tvätt, regn, lampor, ljuslyktor[/tags]