Allmänt

Böcker

Jag har kämpat med Grannen som ljudbok hela semestern. Inte för att den är dålig – tvärtom! – men jag kan bara höra korta stunder i taget, för jag blir så FÖRBANNAD och vill bara ge honom på käften. Inte bra för blodtrycket… 😉

Jag törs absolut inte höra på den medan jag kör bil, som jag annars brukar göra med mina ljudböcker, för jag skulle väl köra av vägen i ren ilska. Jag, som inte direkt är känd för mitt hetsiga humör. Så svaret på frågan är: ja, en bok kan vara FÖR bra.

Nu är det läge att börja ladda boklådan inför hösten. 🙄 När jag blir färdig med skitstöveln Silfverbielke har jag flera andra ljudböcker som väntar på mig. Dels de jag redan har som MP3:or, dels de CD-böcker jag lånat av E och ännu inte fört över till datorn (jag får snart dåligt samvete för dem). En oläst pocket vilar på min köksbänk – den skulle vara ljugarbänkslitteratur, men stunderna på ljugarbänken har varit för få och för korta. I mailen har jag fått besked om att ett av mina bevakningsobjekt nu är bokningsbart…

Dessutom kör Kommissarie Gently igång igen, precis när Morden i Midsomer tagit slut. Tur, annars hade de krockat i programtablån! Det ska bli spännande att se om Gently är nya avsnitt eller sommarrepris av de avsnitt jag såg i vintras.

[tags]böcker, ljudböcker, deckare, TV[/tags]