Allmänt

Inte min dag

Dagen började bra. NOT!

Fick skavsår (!!!) av mina gamla ingångna skor på väg till jobbet i morse. F-n också! Det är m a o läge att köpa nya, då de gamla nu börjar vara alldeles söndernötta bakom hälen.

Jag måste dessutom promenera hem under lunchen, dels för att äta *ta-daa* varmkorv med bröd, en riktigt snabblagad delikatess, dels för att byta till sommarsandaler, som (förhoppningsvis) inte skaver. Tack och lov regnar det åtminstone inte, men det kan hinna ändras innan det är dags.

På jobbet har jag fått ett stort, helt ospännande, paket. Vill helst bara skicka tillbaka det utan att öppna. Boring snoring, men tyvärr måste jag ta itu med det. Vilken dag som helst…

Pigg när jag vaknade, trött redan under förmiddagskaffet. Hur ska detta sluta? (F ö blev det ingen tvätt vikt igår heller. Bara så ni vet. Jag har allt det roliga kvar.)

UPDATE
Självklart var en av sakerna i det oönskade paketet trasig, men jag kontaktade avsändaren direkt. Det verkar ordna sig. Och så har jag fått mens. Bara så ni vet. (Hör små röster som viskar i mitt huvud: ”Choklad… Choooklaaad… Chooooklaaaaad…”)

[tags]gnäll[/tags]