Allmänt

Bäst hittills

Jag har varit till tandläkaren – för sista gången vad gäller den här rotfyllningen! Skönt att det är över! (Och skönt att slippa tandvärk.) Det känns som att jag fått göra återbesök efter återbesök i all oändlighet, men nu är det klart.

Under tiden jag satt i väntrummet pratade jag med en gammal bekant jag inte träffat på länge, och helt plötsligt kom A förbi! Hans jobb ligger vägg i vägg med tandläkarmottagningen, så han upptäckte mig i väntrummet. Jag hade tidigare ringt hans mobilsvar men kunde nu ge honom meddelandet IRL. 😉

När jag ändå var där, passade jag på att springa upp till päronen en snabb sväng. (Deras äldreboende är också i samma byggnad som tandläkaren och A:s jobb, men på våningen ovanför.) Jag hade tidigare lovat farsan att ta med ordentliga hörlurar åt honom, då han ska lyssna på radion. Han har fått låna ett par små öronploppar av L & E, men de faller bara ur öronen hela tiden, säger han.

Morsan satt i matsalen, vid kanten mot korridoren, så hon var pigg och glad när hon fick se folk i rörelse. Farsan låg på sängen (med hörsnäckorna i öronen) och hade börjat lyssna på en ljudbok, som någon lånat åt honom. Kul att han är igång med böckerna igen! Han hade inte tid med mig, det var ju så spännande…! (Men jag fick byta till hörlurarna, istället för hörsnäckorna, åt honom.)

Idag känns som en Mycket Bättre Dag än igår, på alla plan. Jag är gladare, solen skiner och allt går så lätt. 🙂

UPDATE
Döm om min förvåning – och lycka – när jag upptäckte att någon klippt min gräsmatta idag!?! Återstår bara att ta reda på om det är A (som skulle sluta tidigt) eller bästisgrannen. *lycklig*

[tags]tandläkaren, gamlingar, pigg och glad[/tags]