Allmänt

Fredagsmys

Förbereder mig för fullt inför kvällens fredagsmys: jag, katt, soffa, yllefilt, TV, zzzzova… Det är väl ungefär så det kommer att se ut. Risken är ganska stor.

En kväll under veckan, då jag – som vanligt – sovit ett par tre timmar framför TV:n och vaknat mittinatten, zappade jag mellan kanalerna och hittade reprisen av  ”Undercover boss”. Hur intressant som helst! Vilken tur att det även finns på SVT Play, så jag kan se en del av de avsnitt jag missat!

För intresseklubben kan jag avslöja att tvätten fortfarande inte är vikt, dammsugaren står och samlar damm bredvid kattlådan istället för att dras runt golven och göra skäl för sitt namn, disken hopar sig utanför diskmasken, badrummet behöver skuras… Tja. Allt är som vanligt, alltså.

[tags]fredag, undercover boss[/tags]