Allmänt

Jultomten?

Jag kände mig lite som jultomten idag.

Under sommaren har H, som ansvarade för köket*, gått i pension. Det innebär att ”alla” ska sköta det, vilket – förstås – innebär att ”ingen” gör det, eftersom ”alla” förväntar sig att ”någon annan” gör det… Ja, ni förstår problemet.

Därför fick jag uppdraget att akuthandla allt nödvändigt som sakta men säkert tagit slut. Jag bunkrade en hel del skorpor, om vi säger så, men behärskade mig vad gäller färskvaror. Nu klarar vi fikastunderna under det som är kvar av veckan, i alla fall.

Jultomtekänslan kom när jag bar in kassarna i köket och började plocka upp det jag handlat. Aldrig har folk blivit så glada att se mig tidigare! 😉

[tags]köket, kaffe, fikarast[/tags]

*) Att ansvara för köket betyder t ex att ha koll på varifrån – och när (leveranstid?) – kaffe och filter till automaten ska beställas, att göra ren denna automat, att det finns bitsocker och tepåsar, etc. Sådant som måste fungera.