Allmänt

Kaffebrist

Inte nog med att ”alla” är lediga idag (det ekar väldigt tomt i de flesta korridorer på jobbet), kaffemaskinen har fått myntinkastet monterat i onsdags. Det är väl OK, vi brukar ju betala en symbolisk krona per kopp – men det krånglar ju bara!

Jag vet inte om myntbehållaren redan är full (?) (den är mycket mindre än i förra apparaten), men jag fick inte loss den när jag skulle ta tillbaka den krona maskinen retfullt stal ifrån mig! Jo, jag stoppade i en enkrona, men maskinen visade noll kronor ändå. *gaahhh*

Inte nog med att kaffet är sämre, nu får man inget alls! I förra apparaten kunde man spärra upp betalfunktionen när myntverket spårade ur, men nu verkar det inte gå.

Det ser ut att bli en lång dag idag… 👿

UPDATE
Helt plötsligt funkar kaffemaskinen igen? Spänningen är nu outhärdlig: kommer jag att få mig eftermiddagskaffe eller ej? Fortsättning följer…

[tags]kaffe, kaffemaskin, mynt[/tags]