Allmänt, Foto

Ajdå!

Nu hände det igen!

Jag var in på Ellos, klickade i en massa plagg i varukorgen, plockade ur en del plagg – och så tryckte jag på beställningsknappen… Nu måste jag snart göra en ordentlig rensing i garderoben för att få plats med allt. *hupp* Men jag kommer att bli så snygg, jag lovar! Bara det blir sommar någon gång, för det var sommarkläder jag beställde. Av någon anledning är de mycket roligare att beställa, än vinterkläderna. 😉

Idag bjöd jag A på gårdagens middag. Jag stekte en GIGANTISK älgstek igår, och behövde få lite hjälp med att äta upp den. Den kommer att räcka hela veckan, tror jag, trots att jag nu bjöd bort några skivor. God var den, i alla fall. Att jag gömt undan en smaskens efterrätt åt mig själv behöver han inte veta… Han tycker ändå inte om den, det vet jag, så jag iddes inte ens fråga om han ville ha.

Julen är undanplockad och – hör och häpna – en stor blå kasse med trasiga ljusstakar o dyl står i hallen och väntar på att bli utburen till garaget. *kors i taket* Nu är ”bara” resten kvar, d v s allt annat jag behöver rensa ut och gå igenom, för att kunna köra till återvinningen/ soptippen.

[tags]postorder, Ellos, sommarkläder, älgstek, plocka bort julen[/tags]