Allmänt

Härligt!

Det är härligt att vinka glatt åt Bästisgrannen, när han skottar min gård med snöslungan! 🙂

Själv har jag snöröjt i betydligt mindre skala, d v s sopat balkongen och bron. Barfota i tofflorna. Det räcker för mig. Jag är inte bara lat, jag är bekväm också. 😉

Ljusstakar och stjärnor ska plockas bort idag. Vad jag sedan egentligen borde göra är en utrensning av alla andra julsaker jag har samlat på mig under årens lopp, som jag helt enkelt inte tar fram längre. För att inte tala om de trasiga elljusstakarna jag bara tryckt ner i en påse och stuvat in i skrubben igen… Sopor! Rena sopor!

För att verkligen komma igång med min utrensning borde jag planera en resa till Återvinningen varje torsdag, för det är bara då jag hinner dit (andra dagar stänger de innan jag slutar jobba). Eller varannan, eller en gång i månaden – huvudsaken är att jag måste se till att ha grejer att köra dit. Till exempel mina ickefungerande ljusstakar.

Klockan rusar iväg även denna morgon. Jag, som hade så gott om tid på mig, skulle ju hinna så mycket idag. Vart tar tiden vägen? Ett svart hål?

[tags]snöröjning, ljusstakar, stjärnor, utrensing, återvinning[/tags]

4 kommentarer på “Härligt!”

  1. Hej! Samma här. vill gå igenom alla julgrejer, problemet är att det är maken som har hand om det, nu får jag nog själv göra en insats om vi ska bli av med allt gammalt o trasigt.
    Rökstoppet fungerar, förra veckan var riktigt skitjobbig, jag drömde varje natt att jag hittade en brinnande cigarett i handen…..men visst saknar jag rökningen, dock inte den äckliga lukten!
    Kram

    1. Jag har tränat in en riktig ”drottningvink”, komplett med litet leende och huvudet en aning på sned. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.