Allmänt

Lyckönskningar

Önska mig lycka till, för jag ska ut på nya äventyr idag!

Jag ska förhoppningsvis* på besök till ett hus som ligger i en helt annan by (!) än jag minns det låg i senast jag var dit, en enda gång för sådär en 20 år sedan (eller mer). *moahahahaha* I yrande snöväder, dessutom. För att inte tala om att det kommer att hinna bli mörkt innan jag är på väg.

Om ni aldrig hör ifrån mig igen så har jag kört rejält vilse. 😉

UPDATE
Jag hittade dit jag skulle och tog mig ner på gården. Det var mycket värre när jag skulle uppför den branta backen, men nu har jag lärt mig att antispinn bör kopplas ur när man väl fastnat, annars får man sitta där i snön tills den tinat bort. Att jag kunde backa ner och vända bilen och ta ”rätt” väg uppför backen hjälpte också till.

[tags]vilse i pannkakan[/tags]

*) Det beror på om jag får svar på mina telefonsamtal dit, eller inte. Ska mellanlanda hos farsan en stund först. Annars får jag ta det imorgon.