Allmänt, Foto

Drömmar

image

Oftast minns jag inte vad jag drömt under natten, men i morse ringde väckaren mitt i en dröm, så jag minns några fragment av den. Det var inga trevliga fragment, kan jag tala om, men det var åtminstone ingen som dog (hann dö) innan jag väcktes… 😯

Vädret är ännu kallare idag (-17 grader) men då snöar det åtminstone inte. 😉 Som ni ser på bilden jag lagt in, har skotermarodörerna redan börjat fräsa upp gräsmattor… (Det slingriga, djupa spåret som kommer in från vänster är från en skoter. Det bredare, rakare, måttligt sandade spåret är gångvägen förbi rökrutan.)

Jag har problem. Jag har garderoben full med ingentingatthapåmig då jag ska på 50-årsparty ikväll. 🙄 Får väl köra med jobbkläderna, även om de inte är särskilt festliga. Med lite (läs: mycket) glittriga smycken får jag nog upp feststämningen ändå! 😆

[tags]drömmar, mardrömmar, kallt, skoter, 50-åring[/tags]